Beheer de COVID-19-crisis met de gratis apps van ServiceNow 

De COVID-19-pandemie brengt momenteel wereldwijd unieke en grote uitdagingen met zich mee. Zowel het zakelijke als het privéleven staan onder druk. Om bedrijven en instellingen te ondersteunen, biedt ServiceNow tot 30 september 2020 4 gratis nieuwe community-apps voor klanten. De digitale workflows van ServiceNow vereenvoudigen de complexiteit, waardoor werkgevers en werknemers zich kunnen concentreren op het werk dat er het meest toe doet. Het betreft de volgende 4 apps:

Emergency Outreach

Brengt werknemers op de hoogte van veiligheidsmaatregelen en stelt hen in staat om zelf hun gezondheidstoestand te melden. Medewerkers kunnen verbonden blijven via e-mail of mobiele pushmelding. Belangrijke informatie over nood- en veiligheidsmaatregelen kan gedeeld worden. Locatie en status van medewerkers kunnen worden gemeld.

Emergency Self Report

Hiermee kunnen werknemers de quarantainestatus melden en de terugkeer naar het werk bevestigen. Stelt managers, HR en responsteams in staat passende acties te ondernemen via workflows. Helpt werknemers werkgevers te informeren wanneer ze veilig weer aan het werk kunnen.

Emergency Exposure Management

Identificeert ziekteblootstelling onder werknemers. Locatie- en contactgegevens kunnen automatisch worden geëxtraheerd voor betrokken werknemers. Vervolglijsten kunnen worden geëxporteerd.

Emergency Response operations

Staat en lokale overheid helpen bij het plannen en activeren van incidentbronnen. Washington State Department of Health, een klant van ServiceNow, ontwikkelde de Emergency Response Operations-app op het Now Platform. Samen met ServiceNow biedt het ministerie van Volksgezondheid de app gratis aan voor andere overheidsinstanties.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse of wil je de gratis apps gaan gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, bel ons direct op +31 6 29 52 45 45 of stuur een e-mail naar info@whitebrick.eu.

Binnenkort…

EarlyBrick

Laat je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven